RÓlunk

Cégünk 1986 óta foglalkozik belföldi árufuvarozással, ezen belül főleg lakossági és iroda-költöztetéssel. 2000-től vállalunk nemzetközi költöztetést és árufuvarozást is.

Cégünk azon kevés költöztető cég közé tartozik, amely éjjel-nappal, akár azonnal is ügyfeleink rendelkezésére áll. A költöztetésekre teljes körű garanciát vállalunk. Gyakorlott, hozzáértő, megbízható munkatársakkal dolgozunk, akiknek fontos az ügyfél elégedettsége.

1986 nyarán egyéni vállalkozásként indítottuk cégünket egy 5 tonnás, emelőhátfalas költöztető teherautóval. Később, 1989-ben, a piac alakulása és megrendelőink kívánsága szerint vásároltuk meg második 5 tonnás, ponyvás költöztető teherautónkat. 1999 márciusától mint költöztető betéti társaság működünk, melynek tevékenységét kereskedelemmel, lakossági és irodabútorok építésével, szerelésével bővítettük.

Az eltelt idő alatt folyamatosan fejlesztettük gépjárműparkunkat. A gépkocsik kulturált megjelenésűek, műszakilag megbízhatóak, és fel vannak szerelve a munka elvégzéséhez szükséges szerszámokkal, kellékekkel. A követhetőség és az elérhetőség érdekében mobiltelefonnal is el vannak látva.

Cégünk vállal lakossági és közületi költöztetést, zongora, pianínó, páncélszekrény, nehézgép, raklapos és darabáru szállítását, bútorok ki- és becsomagolását, mozgatását, valamint szét- és összeszerelését Budapesten és vidéken egyaránt. 

Megköszönjük, ha minket választ, és ígérjük, nem fog csalódni bennünk. A sikeres együttműködés reményében várjuk megrendelését. 

VezÉrelvÜnk

Vezérelvünk mindig az volt – amihez a mai kiélezett piaci helyzetben is a talpon maradás érdekében következetesen ragaszkodunk –, hogy megrendelőinknek a maximumot nyújtsuk.

Nagy megelégedéssel tölt el bennünket, ha valaki ajánlására keresnek meg minket, mert valljuk:
„AZ AJÁNLÁSNÁL NINCS JOBB REKLÁM."

Ha pedig egy ügyfél legközelebb is minket választ, az külön örömünkre szolgál. 

 

FLottÁnk

FIAT DUCATO

1.5 tonnás 18 köbméteres kisteher - 750 kg-os emelő hátfal

MERCEDES ATEGO

7,5 tonnás 40 köbméteres teher - 1,5 tonnás emelőhátfalas

FIAT DUCATO

3,5 tonnás 18 köbméteres, kisteher – 750 kg-os emelőhátfal

MERCEDES ATEGO

7,5 tonnás 40 köbméteres teher