SzolgÁltatÁsaink

Áruszállítás

Darabáru-szállítás, építőanyag-szállítás, raklapos áruszállítás 1 - 24 tonnás tehergépkocsikkal – igény szerint speciális felépítményű (pl. emelőhátfalas, önrakodó) járművekkel.

Költöztetés

Az egyszobás lakástól a luxusvilláig mindent elköltöztetünk. Legyen az raktár, üzem, gyár, óvoda, iskola – Ön nyugodtan hátradőlhet, a munka nehezét hozzáértő, profi rakodóink végzik. A szállítandó bútorokat, berendezési tárgyakat kívánságra becsomagoljuk. (Teljes szállítási garanciát csak csomagolt árura tudunk vállalni.)
Nagyobb volumenű munkák esetén Budapesten – ha szükséges – ingyen felmérést végzünk.

Gépszállítás

Kis és ipari gépek, páncélszekrények, kávé- és szendvicsautomaták szállítását, mozgatását szakképzett, tapasztalt rakodóink bonyolítják le a szükséges szerszámokkal.

Hangszerszállítás

Zongora, pianínó és egyéb hangszerek szállítását, helyszíni mozgatását gyakorlott rakodóink a legnagyobb óvatossággal hajtják végre.
Zongora szállítása előzetes helyszíni felmérés alapján történik!

Rakodás

Sokoldalú munkatársaink számára nincs lehetetlen! A legkülönfélébb igényekhez is alkalmazkodnak költöztetés, gépmozgatás, hangszerszállítás, raktárrendezés, bútorok tologatása, rakosgatása és hasonlók során.

Csomagolás

Igény szerint a szállítandó áru becsomagolását is vállaljuk. (Teljes szállítási garanciát csak csomagolt árura tudunk vállalni.)
Külön kívánságra a csomagolóanyagot beszerezzük és kiszállítjuk.

Tippek, tanácsok

A szállítás minél hatékonyabb lebonyolítása érdekében javasoljuk, hogy minimum 3 főt – egy sofőrt és két rakodót – rendeljen.

Tapasztalataink szerint a munkavégzés leggördülékenyebb és legbiztonságosabb módja az, hogy miközben a két rakodó folyamatosan hordja a szállítandó tárgyakat, a sofőr az autó rakterében tartózkodva rakodik, s egyúttal vigyáz az értékekre.

Amennyiben költözés közben bárminemű problémája akad, azonnal értesítse a munkavezetőt, vagy hívja cégvezetőnket a 06-20-9350-339 számon!

• Az ár egyeztetése a munkavezetővel a helyszínen, a munka megkezdése előtt történjék.

• A lift használatát érdemes előre egyeztetnie a házmesterrel és/vagy a lakóközösséggel.

• Célszerű a dobozokra, zsákokra ráírnia a tartalmukat.

• A bútorok állapotát, épségét a költözés előtt és után a munkavezetővel együtt ellenőrizze.

• Kerítsen sort a csomagok, dobozok szemrevételezésére.

• Megrendeléskor részletesen és pontosan adja meg a költöztetendő mennyiséget.

• Nagyon fontos a megfelelő  összecsomagolás és előkészítés: ürítse ki a bútorokat, bontsa szét az elemes és lapraszerelt bútorokat.

• Pakoljon megfelelő méretű és erősségű dobozokba.

• Ne feledje kikötni a mosógépet, a mosogatógépet, a tűzhelyt.

Szerelje le a csillárokat, karnisokat.

• Gondoskodjon parkolóhelyről, minél közelebb a bejárathoz.

• Amennyiben igényli, szívesen átvállaljuk az előkészítési munkálatokat is. Ezt szíveskedjen előre jelezni a megrendelésnél!